ULTIMA ORĂ Consiliul Local Focșani, cu un membru mai puțin

0
1863

Consiliul Local Focșani a rămas, astăzi, în mod oficial, cu 20 de membri din totalul de 21. Motivul: încetarea mandatului consilierului local Aurel Șelaru, ales pe lista PSD. De câteva luni, Aurel Șelaru a apărut la ședințele partidului lui Liviu Dragnea, Alianța pentru Patrie (APP). Șelaru susține că a demisionat din PSD, dar nu s-a înscris în altă formațiune politică. ”Eu mi-am dat demisia din PSD la începutul lunii aprilie. Nu am fost exclus. Nu sunt membru al partidului lui Dragnea și nu am participat la nicio ședință.”, a precizat Șelaru. Prin urmare, nemaifiind membru PSD, partid pe lista căruia a fost ales, Aurel Șelaru și-a pierdut și calitatea de consilier local, conform legii. La începutul ședinței extraordinare de astăzi, consilierii locali au luat act, în mod oficial, de încetarea mandatului deținut de Aurel Șelaru. Secretarul municipiului i-a informat pe consilieri că prefectul Nicușor Halici a emis Ordinul privind încetarea de drept a mandatului de consilier local al lui Aurel Șelaru, începând cu data de 9 iunie, și, totodată, privind vacantarea acestui loc.

Urmează ca PSD să desemneze pentru ocuparea locului rămas liber unul dintre supleanții de pe lista de candidați la Consiliul Local Focșani de la alegerile locale din 2020. Primii sub ”linie” sunt: Vladimir Dușinschi (directorul executiv al Administrației Piețelor SA Focșani), Viorica Pristavu (educatoare), Dan Grigoraș (funcționar în Primăria Focșani), Angela Silion (salariată a Ansamblului Folcloric ”Țara Vrancei”).


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentAcțiuni de informare cu ocazia Zilei Europene de Prevenire a Furturilor din Locuință / Nu anunțați public când plecați de acasă!
Articolul următorS-a scumpit călătoria cu autobuzul în Focșani