ULTIMA ORĂ Accident pe E85, la intrarea în Dumbrăveni

0
1332

UPDATE  Paramedicii din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani au fost solicitați să intervină pentru acordarea primului ajutor calificat la o victimă, de sex masculin, în vârstă de aproximativ 25 de ani, rezultată în urma unui accident rutier produs pe E85 (intersecție Dragosloveni). Victima, în stare conștientă, prezenta politraumatisme și a fost preluată și transportată cu ambulanța SMURD la UPU Focșani. (sursa: ISU Vrancea)

Un accident s-a produs în urmă cu puțin timp pe DN2-E85. Din primele informații, se pare că șoferul unui autoturism care ieșea de pe drumul județean dinspre Gugești nu a acordat prioritate și s-a izbit de un alt autoturism care circula regulamentar pe DN2-E85. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a două persoane. Se fac cercetări la fața locului pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

 


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a>

</div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentVIDEO Scandal la Căminul pentru Persoane Vârstnice. Directorul unității, care este și preot, este acuzat că ar fi sechestrat și agresat o angajată
Articolul următorULTIMA ORĂ Consilierii locali PNL au părăsit ședința