ULTIMA ORĂ Accident la intrarea în Suraia

0
191

UPDATE    Potrivit IPJ Vrancea, din accident a rezultat rănirea femeii care conducea autoturismul și a unui bărbat, pasager. O victimă a fost preluată de echipajul SMURD iar cealaltă a fost preluată de echipajul SAJ.

În urmă cu puțin timp, a fost anunțat un accident rutier la intrarea în comuna Suraia, dinspre Focșani, pe DJ 204D. Din primele date, un autoturism este implicat în eveniment: mai precis a intrat într-un copac, pe fondul neatenției în conducere din partea șoferului (o femeie de 48 de ani, din Suraia). O persoană este încarcerată, dar conștiență. Intervine Detașamentul de Pompieri Focșani cu modulul SMURD și o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Precizări ISU Vrancea:                                                                                                            În urma coliziunii, au rezultat două victime conștiente, neîncarcerate. Paramedicii au acordat primul ajutor calificat unei victime, de sex masculin, în vârstă de aproximativ 59 de ani, care prezenta un traumatism cranio-cerebral și dureri de coloană cervicală. Victima a fost preluată și transportată cu ambulanța SMURD la UPU Focșani. Cealaltă victimă a fost preluată de ambulanța SAJ, aflată la fața locului.