Turul Ciclist VeloPower, duminică, la Panciu

0
227

Duminică, 15 septembrie 2019, orașul Panciu va găzdui cea de-a VI-a ediție a Turului Ciclist VeloPower Road Race. Evenimentul este organizat de Primăria Orașului Panciu, împreună cu Asociația Velopower Focșani. În competiție s-au înscris peste 200 de participanți din toată țara, care vor lua startul la ora 10.00, din fața Monumentului Eroilor. Ei vor parcurge traseul: Panciu – Țifești – Vidra – Câmpuri – Străoane – Panciu. Startul va fi precedat de o ședință tehnică.

Turul Ciclist VeloPower Road Race 2019 se va desfășura pe categorii de vârstă, atât la masculin, cât și la feminin. Câștigătorii vor fi recompensați cu trofee, medalii și diplome, la festivitatea de premiere care va avea loc în Parcul Central. Ca în fiecare an, la finish va fi amenajat un punct de hidratare și vitaminizare. De asemenea, participanții la eveniment vor fi invitați și la tradiționala Pasta party. Organizatorii vor pregăti, atât pentru ocupanții podiumului cât și pentru finisheri, și alte surprize. „După o pauză de un an, iubitorii sportului pe bicicletă din România sunt invitați, din nou, la Turul Ciclist «VeloPower Road Race» – Ediția a VI-a. Și anul acesta, vom avea peste 200 de participanți din toată țara, care vor lua startul din fața Monumentului Eroilor duminică, 15 septembrie 2019, la ora 10.00. Traseul a rămas același: Panciu – Țifești – Vidra – Câmpuri – Străoane – Panciu. Nu vor lipsi surprizele, atât pentru câștigători, cât și pentru finisheri. Pentru ocupanții podiumului, avem trofee, diplome și medalii! De asemenea, pentru toți participanții, vom pregăti și tradiționala Pasta party! Încă de pe acum, le urez mult succes tuturor! Cei mai buni să câștige!“, a declarat primarul Iulian Nica.

Prima ediție VeloPower Road Race a fost organizată în urmă cu șase ani, pe data de 28 septembrie 2013 și a reprezentat o premieră pentru judeţul Vrancea, fiind prima competiţie de ciclism pe şosea pentru amatori desfăşurată în zonă. Interesul pentru turul ciclist organizat împreună cu Asociația Velopower Focșani a crescut de la an la an astfel că, la ediția din 2017, la concurs s-au înscris peste 250 de pasionați ai sportului pe bicicletă din toate județele. (Biroul de Presă al Primăriei Orașului Panciu)