Tudorel Trofin se desparte de PNL

0
581
Consilierul local Tudorel Trofin, fost viceprimar al Focșaniului în perioada 2012-2014, și-a anunțat despărțirea de Partidul Național Liberal. Numele lui Trofin s-a aflat mult timp pe lista posibililor candidați pentru Primăria Focșani la alegerile locale din acest an. În momentul în care s-a validat candidatul PNL pentru postul de primar, în persoana lui Ion Ștefan, Trofin a anunțat că demisionează din funcțiile deținute în partid. La mai puțin de o lună, Tudorel Trofin postează pe contul său de Facebook un mesaj de adio.
”Partidul Național Liberal, la revedere!
Astăzi, am luat o hotărâre cel puțin dureroasă pentru mine! Am decis să mă despart de PNL! După 16 ani de muncă susținută, momente frumoase pe care le-am împărtășit cu voi, foștii mei colegi, momente mai puțin fericite sau chiar triste, consider că misiunea mea în rândurile voastre a ajuns la final. Am luptat, în tot acest timp, pentru idei și principii frumoase, pentru bunăstarea orașului sau județului nostru, așa cum m-am priceput eu mai bine, în cadrul unei echipe. Am înțeles că echipa nu mai este în asentimentul meu și atunci, decât să devin toxic, am preferat să mă retrag. Vreau să mulțumesc tuturor celor care, într-un fel sau altul, au avut un mesaj pentru mine și au înțeles momentul greu prin care am trecut! Celor care au rămas, le doresc mult succes în acest an! A venit momentul să abordez vechea provocare de pe alte planuri! Celor care mă vor însoți, le spun, Bine v-am găsit!”, a scris Tudorel Trofin luni seară, târziu, pe contul său de Facebook. Gestul lui Trofin nu a rămas fără urmări, el primind aprecieri și critici deopotrivă, atât din partea colegilor din PNL cât și din partea altor prieteni virtuali.
Contactat telefonic, Trofin ne-a declarat că dorește să-și ducă mandatul de consilier local până la capăt, dacă va fi acceptat de conducerea PNL, și că nu intenționează să se înscrie, acum, în alt partid, în ciuda zvonurilor dar și ofertelor primite. ”Oficializarea demisiei o voi face după alegerile locale. Dacă mă vor exclude înainte, accept situația. Mă întorc și mă implic în viața PNL doar dacă se schimbă resursa umană, atât la nivel local cât și național. Ne chinuim de 16 ani să câștigăm Primăria Focșani iar acum, când avem o conjunctură favorabilă, ne batem joc de această șansă”, ne-a precizat Tudorel Trofin. Acesta s-a înscris în PNL la începutul anului 2000 și, de-a lungul timpului, a condus organizația de tineret, a făcut parte din conducerea națională a TNL, a fost președinte al organizației PNL Focșani și a ocupat postul de director al Direcției pentru Tineret și Sport Vrancea în guvernarea Tăriceanu.

Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentVIDEO Fost consilier local focșănean, vedetă muzicală la un post TV
Articolul următorWhiskey cu preţ redus vândut de fisc