Trupul neînsuflețit al afaceristului asasinat aseară a fost adus acasă

0
374
Astăzi după-amiază, rudele și prietenii au ridicat de la SML trupul neînsuflețit al lui Constantin Chiriță. Coșciugul cu trupul neînsuflețit al omului de afaceri a fost depus acasă, la Slobozia Ciorăști. Cel mai probabil, înmormântarea va avea loc marți, 26 februarie.
Între timp, forțele Ministerului de Interne continuă cercetările și căutările pentru a identifica atacatorii. O ipoteză ar fi că atacatorii ar fi avut în intenție doar jaful, aflând că victima pleacă acasă cu o sumă importantă de bani. Ei l-ar fi urmărit cu două mașini și l-au acroșat și blocat cu un SUV Toyota, cu numere de Marea Britanie, pe drumul județean 205R. Victima a încercat să scape de ei și a efectuat mai multe manevre cu mașina, pentru a fugi. Nu a mai apucat, pentru că agresorii au descărcat arma în mașina lui, pe partea șoferului. Cel puțin două gloanțe l-au atins, pe partea stângă, aproape de inimă și de gât. Agresorii nu au reușit să deschidă portierele mașinii (Mercedes) și nici portbagajul, pentru a lua banii (neoficial, ar putea fi vorba de o sumă de aproximativ 400.000 de lei, în euro și lei). Mai mult, ei s-au temut să nu fie văzuți, chiar dacă era întuneric, iar drumul județean spre Slobozia Ciorăști nu este intens circulat. Agresorii au abandonat SUV-ul pe câmp, spre Cotești, și au fugit cu cealaltă mașină.
Pe surse s-a aflat că ar exista niște imagini filmate cu o cameră de bord, de la un șofer care trecea prin zonă. De asemenea, s-ar putea descoperi indicii de la imaginile captate de camerele de supraveghere din sudul Focșaniului, zona benzinăriilor Mol și Lukoil, și nu numai.