AcasăMondenTrofeul DELMAR 2021 a plecat la Maramureș

Trofeul DELMAR 2021 a plecat la Maramureș

Ediția cu numărul 46 a Festivalului Concurs de Muzică Ușoară Românească ”Florentin Delmar” a fost un succes. Tinerii concurenți au făcut dovada talentului lor, iar recitalurile au fost extraordinare. La final, juriul condus de Horia Moculescu a stabilit o ierarhie și a acordat premiile asigurate de Primăria Focșani și de sponsori.
”TROFEUL și un contract pe 1 an în Hotelurile Phoenicia s-au dus anul acesta în Maramureș, datorită cumulului de calități ale lui Andrei Petruș, din Șomcuța Mare.
PREMIUL I și un contract pe sezon estival în Hotelurile Phoenicia au plecat la București, prin interpretarea deosebită a Alexiei Troacă.
PREMIUL al II-lea s-a dus la Sergiu Roban, din București.
PREMIUL al III-lea, ex aequo, s-a împărțit între Ana-Maria-Christiana Doană – Craiova (Dolj) și Rareș-Andrei Ioan – București.
PREMIUL UCMR-ADA pentru foarte tânărul Nicolae-Cristian Șoană – București.
PREMIUL UMO Serv a fost adjudecat de către Alessandra-Miriam Ghiorghiță – com. Vulturu (Vrancea).
Felicitări tuturor participanților, care au dat tot ce au avut mai bun! Mulțumiri lor, părinților, sponsorilor, partenerilor, autorităților și, clar nu în ultimul rând, publicului pentru care existăm și fără de care nu avem rost, împlinire, motivație.” (Ateneul Popular ”Mr. Gh. Pastia”)
ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu