Triaj epidemiologic și la intrarea în sediul Administrației Finanțelor Publice

0
213

Pentru prevenirea şi controlul răspândirii coronavirusului SARS-Cov-2, pe durata stării de alertă, la intrările în sediile Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Vrancea se instituie următoarele reguli:

(1) Obligația purtării măștii de protecție cu acoperirea nasului şi a gurii;

(2)  efectuarea triajului epidemiologic care constă în:

  1. a) măsurarea temperaturii prin termometru non-contact,
  2. b) observarea semnelor și simptomelor respiratorii (de tipul: tuse frecventă, strănut frecvent, stare generală modificată).
  3. c) în cazul în care temperatura înregistrată depășește 37,3º Celsius, aceasta va mai fi măsurată o dată după o perioadă de 2-5 minute de repaus;
  4. d) dacă se constată menținerea unei temperaturi peste 37,3º Celsius, persoana în cauză nu este lăsată să intre în sediu și i se va recomanda luarea legăturii cu medicul de familie.

(3) Dezinfectarea obligatorie a mâinilor la intrarea în incintă.

Accesul în sediile AJFP Vrancea este permis vizitatorilor doar cu motive temeinic justificate, cu respectarea întocmai a  triajului epidemiologic . Accesul se va face la parterul instituției în cadrul programului de lucru cu publicul respectiv:

  • Luni –joi 0830-1500
  • Vineri – 0830-13

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Vrancea recomandă în continuare contribuabililor utilizarea metodelor de comunicare la distanţă. (sursa: AJFP Vrancea)