Trei incendii stinse de pompierii vrânceni, joi seară, la două gospodării și un transformator electric

0
292

În data de 26 noiembrie, în jurul orei 20.00, pompierii vrânceni au intervenit, în localitatea Vulturu, cu o autospecială de stingere, la un incendiu în urma căruia a ars acoperișul locuinței pe cca. 40 mp, cauza probabilă a producerii incendiului fiind „coș de fum deteriorat”.

În data de 26 noiembrie, în jurul orei 21.40, două echipaje cu două autospeciale de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani au intervenit, în cooperare cu SVSU Jariștea și Odobești, fiecare cu câte o autospecială de stingere, în localitatea Jariștea, la un incendiu ce a distrus o anexă pe o suprafață de cca. 50 mp și acoperișul locuinței pe cca. 20 mp, și în acest caz cauza probabilă a producerii incendiului fiind „coș de fum deteriorat”.

Noaptea trecută, în jurul orei 00.30, un echipaj cu o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani a intervenit, pe strada Comisia Centrală din municipiul Focșani, pentru stingerea unui incendiu produs la un transformator electric, cauza probabilă a producerii incendiului fiind „scurtcircuit electric”. După finalizarea intervenției a fost reluată alimentarea cu energie electrică în zonă. (ISU Vrancea)