Trei comune din Vrancea mai sunt în scenariul galben

0
277

Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării cu COVID-19 în județ, valabile pentru ziua de 9 decembrie 2021. Rata de infectare pentru Vrancea are valoarea de 0,40‰, în scădere (152 persoane infectate).
În cele două municipii ale județului, valorile ratei de infectare sunt: Focșani – 0,54 în scădere, Adjud – 0,60 în stagnare.
Localitățile cu rata de infectare peste 1,50‰ (până în 3,00‰): Bordești – 1,78 în stagnare, Broșteni – 1,72 în stagnare, Obrejița – 1,85 în stagnare.
Localitățile cu rata de infectare 0‰: Andreiașu de Jos, Bălești, Bârsești, Biliești, Boghești, Bolotești, Câmpuri, Ciorăști, Corbița, Dumbrăveni, Fitionești, Garoafa, Gologanu, Jariștea, Jitia, Mera, Movilița, Năruja, Nereju, Nistorești, Paltin, Păulești, Păunești, Poiana Cristei, Popești, Răstoaca, Sl. Ciorăști, Soveja, Spulber, Străoane, Tătăranu, Tulnici, Urechești, Valea Sării, Vârteșcoiu, Vintileasca. Detalii cu incidența pe localități:
DSP Vrancea recomandă cetățenilor să se vaccineze împotriva COVID-19, ca singura modalitate eficientă de prevenire și combatere a răspândirii virusului SARS COV2 în comunitate. Totodată, solicită cetățenilor precauție, să evite aglomerațiile precum și deplasările inutile, igienizarea/dezinfectarea frecventă a mâinilor. (DSP Vrancea)


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!