Trei BMW-uri noi ale Poliției, implicate în accidente rutiere în primele 6 luni de folosință

0
214

Trei BMW-uri noi ale Poliției, dintre cele 600 cumpărate de Ministerul de Interne, au fost implicate în accidente rutiere în primele șase luni de când au intrat în folosința Poliției Române. Prima tranșă de autospeciale BMW Seria 3 a ajuns la polițiști la finalul lunii martie anul acesta. Primul accident a avut loc după numai o lună, la Cluj-Napoca. Cel mai recent s-a petrecut la 31 iulie, la Adjud.

„În perioada 01.01-23.08.2023, trei autospeciale marca BMW, din dotarea structurilor de poliție rutieră, au fost implicate în accidente rutiere. În prezent, sunt efectuate cercetări pentru stabilirea cauzelor și condițiilor în care s-au produs accidentele, sub supravegherea procurorului desemnat din cadrul unității de parchet competente”, a precizat Inspectoratul General al Poliției Române, la solicitarea PRESShub.

”În jurul orei 13:37, o autospecială din cadrul IPJ Suceava care se deplasa pe Drumul Național 2 – E85, din direcția București către Suceava, la intersecția cu DN 11 A (în afara municipiului Adjud, la intersecția cu DN 11A, la km 233+800), a fost acroșată de un alt autovehicul care ar fi pătruns de pe un drum secundar. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea a două persoane aflate în autoturismul care a pătruns pe DN 2. Cele două victime au fost transportate la spital. Una dintre victime, o femeie de 52 de ani, pasageră în autoturism, a decedat la Spitalul Municipal Adjud”, a menționat IPJ Vrancea, la vremea respectivă.

Articolul integral, pe PRESShub.