joi, iulie 25, 2024
AcasăAdministratie"Big Brother" pe DN 2D la Bîrsesti

„Big Brother” pe DN 2D la Bîrsesti

Autoritățile locale din Bîrsești au pus în funcțiune anul trecut un sistem de supraveghere video pe marginea drumului național 2D, care traversează comuna. Camerele video monitorizează intrările și ieșirile, intersecțiile și obiectivele importante de pe raza comunei. Autoritățile speră ca infracționalitatea să scadă considerabil odată cu funcționarea acestui sistem de supraveghere video. Pentru acest an, bugetul local, în sumă de circa 1,75 de milioane de lei, nu permite realizarea de investiții însemnate. Cel mai important proiect îl reprezintă finalizarea alimentării cu apă a satului Topești, investiție de care vor beneficia 700 de oameni.
Costica-Hirsu-primar-Barsesti”Cu banii pe care îi avem la dispoziție vrem să mai modernizăm o serie de ulițe din satele componente. De asemenea, vrem să facem o grădiniță în Bîrsești, lângă școala coordonatoare”, ne-a declarat primarul comunei Bîrsești, Costică Hîrșu.
Acesta este unul dintre cei mai longevivi primari din Vrancea. Costică Hîrșu este primar PSD în Bîrsești din anul 1992 și intenționează să candideze pentru al șaptelea mandat la alegerile locale din luna iunie.


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu