Toți angajații Cramei Gîrboiu se alătură protestului pentru autostrăzi: “#șîeu Cu un metru mai departe!!!”

0

Reprezentanții Cramei Gîrboiu, una dintre cele mai apreciate companii producătoare de vinuri, au anunţat că se alătura protestului pentru autostrăzi, care va avea loc vineri, 15 martie, de la ora 15:00.

“Stimați clienți și parteneri,
Crama Gîrboiu se alătură necondiționat campaniei dedicate construcției de autostrăzi. Pe 15 martie, la ora 15:00, pentru 15 minute, toți cei peste 100 de angajați și colaboratori își vor întrerupe munca pentru a trage un semnal de alarmă în ceea ce privește infrastructura rutieră din România.
„Suntem reprezentanți ai vinului din Moldova, singura zonă geografică din Uniunea Europeană care nu are autostrăzi. De peste 20 de ani, perioadă în care taxele către stat au fost plătite la zi, firma noastră luptă din răsputeri pentru a face față acestui handicap. Lipsa autostrăzilor ne afectează în mod direct activitatea deoarece timpul de livrare al produselor noastre este de trei ori mai mare față de companii similare din țările occidentale. O infrastructură rutieră modernă este sinonimă cu dezvoltarea economiei. O infrastructură rutieră modernă ne ajută să salvăm timpul petrecut în trafic pentru a ajunge mai repede la cei dragi. Zilnic, produsele Cramei Gîrboiu ajung în peste 1.000 de locații, cu întârziere, din cauza situației drumurilor din România. Pe 15 martie, pentru 15 minute, vom întrerupe activitatea fiindcă și noi vrem autostrăzi!”, a declarat Livia Gîrboiu, directorul executiv al Cramei Gîrboiu.