Tot mai mulți șoferi se urcă la volan după ce consumă alcool

0
205

La data de 26 iunie a.c., ora 21.26, polițiștii rutieri au depistat un tânăr de 22 de ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea o autoutilitară, având o concentrație de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că tânărul avea permisul de conducere reținut. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 27 iunie a.c., ora 06.48, polițiștii din cadrul Secției nr 9 Poliție Rurală Odobești au depistat un bărbat de 42 de ani, din comuna Andreiașu de Jos, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2M-Mera, având o concentrație de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 27 iunie a.c., ora 22.10, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Focșani au depistat un bărbat de 68 de ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Comisia Centrală din localitate, având o concentrație de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal. (IPJ Vrancea)