Toma vinde la licitație Toyota Land Cruiser cumpărată de Oprișan. Administrația județeană se înnoiește cu o mașină hibrid

0
1365

Autoturismul Toyota Land Cruiser, cumpărat de fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, în anul 2013, care a costat peste 80.000 de euro, va fi vândut la licitație. Mașina este în propietatea Consiliului Județean vrancea, instituție care intenționează să achiziționeze un autoturism hibrid.

„Dosarul depus de Consiliul Județean Vrancea în cadrul Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante și eficiente din punct de vedere energetic a fost aprobat.  Administrația Fondului de Mediu a înștiințat administrația județeană cu privire la acceptarea dosarului înaintat de CJ, astfel că vom reduce considerabil cheltuielile pe care le avem în prezent cu actuala mașină (taxe, întreținere, consum imens de combustibil). Am promis, mă țin de cuvânt”, a anunțat Cătălin Toma, președintele CJ Vrancea, pe pagina sa de Facebook.