Tineri vrânceni, prinși la furat de struguri în județul vecin

0
1474

În ziua de 20 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Grebănu au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 78 de ani, din municipiul Râmnicu Sărat, despre faptul că persoane necunoscute sustrag fructe de pe terenul său, din Podgoria. Imediat după sesizare, polițiștii s-au deplasat la fața locului unde se afla persoana vătămată și un autoturism în care se aflau mai multe lădițe pline cu struguri.

În urma scotocirilor efectuate, polițiștii au depistat principalii bănuiți, 3 tineri cu vârste cuprinse între 13 și 21 de ani, toți din Vrancea. Din verificări s-a stabilit faptul că cei 3 bănuiți au adunat peste 200 de kg de struguri din soiuri nobile, urmând să îi transporte cu autoturismul la domiciliu. Prejudiciul a fost recuperat de polițiști și predat persoanei vătămate. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, iar polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale a bănuiților. (IPJ Buzău)      


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentFacturile de regularizare, la control/ ANRE verifică dacă firmele de distribuție a energiei electrice au citit indexul contorilor la un interval de maximum 3 luni
Articolul următorFOTO-VIDEO Exercițiu pentru simularea unui incendiu forestier de proporții la Soveja