Țifești, prima campioană la Cupa Satelor

0
200

Cupa Satelor la fotbal a trecut peste prima etapă, desfăşurată astãzi, pe stadionul din orașul Panciu, şi va continua sâmbătă, 13 octombrie, cu  al doilea turneu, care va avea loc pe terenul comunal din Gugești,  începând cu ora 13:00. Competiția a „prins” destul de bine, majoritatea meciurilor disputate au fost echilibrate, urmărite de apropiaţii celor de pe teren, colegii de şcoală etc.

Rezultatele înregistrate la turneul de la Panciu:

Pufești 2 – 4 Țifești 

Ruginești 1-4 Pãunești

Ruginești 3-0 Pufești

Pãunești 0-2 Țifești

Pufești 1-2 Pãunești

Țifești 1-1 Ruginești.

Surpriza plăcută a primului turneu este participarea fetelor alături de băieți, câștigãtoarea primului turneu, comuna Țifești, având în componențã trei fete (numãrul maxim admis), care chiar au fãcut diferența în teren. Echipa din comuna Țifești, condusã de pe marginea terenului de profesorul Paul Cioran și secondat de Gabriel Sibechi, este prima finalistã calificatã în primãvara competiției.

Câştigătoarele celor 5 turnee zonale se vor califica la faza finală judeţeană, după care învingătoarea va reprezenta Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vrancea la turneul naţional. Conform regulamentului competiţiei, în echipe au acces jucătorii născuți în anul 2006 și mai tineri și maximum 3 jucătoare (fete) născute în anul 2004 și mai tinere.