duminică, iunie 23, 2024
AcasăEconomicTerenuri scoase la licitație de Serviciul fiscal orășenesc Panciu

Terenuri scoase la licitație de Serviciul fiscal orășenesc Panciu

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Vrancea informează contribuabilii că, la sediul Serviciului fiscal orășenesc Panciu, din Bulevardul Independentei nr. 6, în data de 14 iunie 2024, se organizează o licitație publică pentru vânzarea unor bunuri imobile, proprietatea debitorilor care nu și-au achitat obligațiile fiscale datorate, respectiv:

– 2 loturi de vie în suprafată de 1300 mp, respectiv 1502 mp situate în Panciu;

– pădure în suprafață de 9917 mp situată în comuna Movilița.

Pentru participarea la licitație ofertanții vor depune la sediul SFO Panciu, cu cel puțin  o zi înainte de data licitației (13 iunie 2024) documentele prevăzute la art.250 alin.(7) din Codul de Procedură Fiscală, cu  modificările și completările ulterioare.

Lista cu bunurile imobile  scoase la licitație poate fi consultată pe site-ul Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Galați – Valorificare prin licitație a bunurilor sechestrate. În situația în care există doi sau mai mulți ofertanți pentru același bun, licitația începe de la cel mai mare preț din ofertele de cumpărare scrise.

După adjudecarea bunului, adjudecatarul este obligat să plătească prețul, diminuat cu contravaloarea taxei de participare, în lei, în numerar la unitatea teritorială a Trezoreriei Statului, sau prin decontare bancară, în cel mult 5 zile de la data adjudecării. Relații suplimentare privind bunurile imobile scoase la licitație pot fi obținute la sediul Serviciului fiscal orășenesc Panciu, telefon 0237/275633, int.16. (Compartiment de comunicare, AJFP Vrancea)


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu