joi, mai 30, 2024
AcasăComuna meaDUMITRESTITensiuni în PSD Dumitrești, după trecerea primarului Banaurs de la PNL la...

Tensiuni în PSD Dumitrești, după trecerea primarului Banaurs de la PNL la PSD / Pesediștii din Dumitrești nu-l susțin pe Adrian Banaurs

În această săptămână s-a oficializat trecerea primarului comunei Dumitrești, Adrian Banaurs, de la PNL la PSD. Președintele PSD Vrancea, Nicușor Halici, l-a prezentat pe Adrian Banaurs drept membru PSD și candidat PSD la Primăria Dumitrești în cadrul unei conferințe de presă. Adrian Banaurs a venit însoțit de consilierii PNL Dumitrești, despre care a spus că au trecut și ei la PSD. Banaurs este singurul primar din Vrancea ales pe lista PNL în 2020 care a sărit în barca PSD.
În ciuda deciziei conducerii PSD Vrancea și a declarațiilor optimiste, nu toți pesediștii sunt încântați de racolarea primarului Banaurs. Conducerea organizației comunale PSD Dumitrești și-a exprimat dezacordul față de decizia conducerii județene a PSD. ”Fără să consulte organizația locală, președintele filialei vrâncene, domnul Nicușor Halici, a decis, în spatele ușilor închise, să-l prezinte ca viitor candidat din partea PSD la Primăria Dumitrești pe Adrian Viorel Banaurs. În ultimele două zile am stat de vorbă cu cetățenii din comună care mi-au transmis clar și răspicat că actualul primar nu este acceptat ca viitor candidat. Mai mult decât atât, acesta nu are susținerea organizației comunale și, implicit, nici pe cea a cetățenilor. Am urmărit cu stupoare conferința de presă organizată zilele trecute la sediul PSD Vrancea, conferință la care i-am văzut și pe trei dintre cei șase consilieri locali PSD. Este cunoscut faptul că cei trei consilieri au făcut corp comun cu primarul Adrian Viorel Banaurs și au votat consecvent cu interesele primarului toate proiectele acestuia. Vreau să mai adaug că, la acest moment, cei trei aleși locali nu reprezintă un factor de decizie și nici o majoritate în organizația locală PSD Dumitrești. În calitate de președinte al organizației am considerat de fiecare dată că cei trei aleși ai PSD în Consiliul Local al Primăriei Dumitrești au trădat în primul rând interesele cetățenilor care i-au votat, dar și interesele partidului, alăturându-se primarului Adrian Viorel Banaurs.”, a transmis președintele PSD Dumitrești, Marius Bodoc.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu