Tânăr, reținut de polițiști după ce a spart opt mașini

0
813

UPDATE    Bărbatul cercetat pentru furturi din autoturisme va fi cercetat în stare de arest la domiciliu, pentru o perioadă de 30 de zile.

La data de 29 august a.c., în urma activităților specifice desfășurate, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Adjud au identificat un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din comuna Pufești, ca fiind principalul suspect în cazul a opt infracțiuni de furt din autoturisme.
Faptele au fost comise în perioada 15 – 27 august a.c., pe raza comunei Pufești, din autoturisme parcate și lăsate neasigurate. Bărbatul a fost reținut pentru de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței de judecată, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Recomandăm cetățenilor ca atunci când părăsesc autoturismul şi acţionează închiderea centralizată să se asigure că portiera s-a închis.
Când părăsiţi autoturismul, geamurile trebuie să fie întotdeauna închise complet!
Nu lăsaţi la vedere, în interiorul maşinii, diferite bunuri de valoare (dispozitive antiradar, sisteme GPS, genţi, borsete, aparatura electronică, etc.) chiar dacă lipsiți pentru scurt timp. În staţiile de alimentare cu carburanţi, pe timpul achitării contravalorii combustibilului, acţionaţi sistemul de închidere a uşilor. (Sursa: IPJ Vrancea)