Tânăr reținut de polițiști după ce a fost prins de două ori la volan, băut și fără permis, în decurs de câteva ore

0
6300

UPDATE    Judecătoria Focșani a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu față de bărbatul de 23 ani din comuna Sihlea, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 22.11.2022.

Duminică, 20 noiembrie a.c., ora 17:30, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugești au depistat un bărbat, de 23 ani, din comuna Sihlea, în timp ce conducea un autoturism pe un drum comunal din Sihlea, fără a poseda permis de conducere și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Astfel, în urma testării alcoolscopice, aparatul a indicat un rezultat de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul a fost condus la Spitalul Militar Focșani, în vederea prelevării mostrelor biologice de sânge. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Ulterior, la ora 21:15, polițiștii Secției 2 poliție Rurală Gugești l-au depistat din nou în trafic, în timp ce conducea același autoturism pe Drumul Județean 202 E, din satul Sihlea. De această dată, aparatul etilotest a indicat un rezultat de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit un nou dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

În cursul nopții, la ora 03:44, polițiștii l-au reținut pentru 24 ore, pe bază de ordonanță și l-au introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ  Vrancea. Astăzi, 21 noiembrie a.c., acesta urmează să fie prezentat instanței cu propuneri legale. (IPJ Vrancea)


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentReprezentanții CNAIR nu au mai venit la întâlnirea programată cu vrâncenii afectați de exproprierile de pe traseul Autostrăzii Moldova
Articolul următorO femeie beată la volan a lovit un tractor și două autoturisme, dar nu a oprit. Șoferița a fost oprită în trafic aproape de Focșani