Tânăr ieșean, reținut pentru înșelarea unui bărbat din Panciu

0
22

UPDATE    În această seară, magistrații au decis ca bărbatul reținut pentru înșelăciune să fie arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

În continuarea cercetărilor într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, faptă sesizată de către un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din orașul Panciu, la data de 26 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Panciu au identificat principalul suspect în cauză, și anume un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din județul Iași. Totodată, în urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta ar fi utilizat datele de identitate ale persoanei vătămate și un act de identitate falsificat, contractând astfel două împrumuturi, prin procedura on-line și obținând două credite, în valoare totală de 35.700 lei.

Cel în cauză este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.  Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat în cursul zilei de astăzi instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă. (IPJ Vrancea)