Tânăr din Adjud, la un pas de orbire după ce și-a cumpărat lentile de contact de pe internet

0
123

George Iftimie, în vârstă de 19 ani, din Adjud, este student la București și s-a aflat la un pas de orbire după ce a purtat lentile de contact pentru corectarea vederii, scrie Libertatea. Tânărul suferă de o boală oftalmologică și a renunțat la ochelari pentru lentilele de contact, pe care le-a cumpărat de pe un site.

„Ultimul calup l-a achiziţionat în luna august, iar în seara de 13 octombrie, după ce a ajuns acasă, ochiul stâng a început să-i lăcrimeze puternic. Durerea de cap şi de tâmplă l-a ţinut treaz toată noaptea, aşa că a doua zi a mers direct la spital, pentru că deja vedea înceţoşat. Medicii s-au îngrozit în momentul în care au văzut cum arăta ochiul băiatului”, scrie Libertatea.

George a povestit ziariștilor prin ce a trecut. “Mi-au spus că este foarte posibil să-mi pierd vederea din cauza unei lentile suprainfectate. Atunci m-am speriat foarte tare, gândindu-mă la ce aş putea păţi”.

Doctorul Monica Pop, care îl tratează pe tânărul din Adjud,  afirmă că pacientul era cât pe ce să rămână fără vedere.

“Era o adevărată catastrofă la ochiul lui. A fost la un pas să-l piardă… Şi pericolul încă nu a trecut definitiv. E în spital de o săptămână şi e încă foarte grav!”, a declarat specialista.