joi, iulie 18, 2024
AcasăSocietateTânăr arestat preventiv pentru furt din locuințe

Tânăr arestat preventiv pentru furt din locuințe

Ieri, 10 iulie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat,  de 28 de ani, din municipiul Focșani, bănuit de săvârșirea a două infracțiuni de furt calificat, din locuințe situate în municipiul Focșani.

Polițiștii au demarat cercetările la data de 30 iunie a.c., când un bărbat din municipiul Focșani sesiza faptul că, în cursul nopții precedente, persoane necunoscute i-au sustras din locuința lăsată descuiată două genți în care se aflau documente, carduri bancare și suma de 500 lei, prejudiciul total cauzat fiind de 1500 de lei.

La data de 09 iulie, ora 08:50, Poliția Municipiului Focșani a fost sesizată de către un bărbat din municipiu despre faptul că, în cursul nopții precedente, persoane necunoscute au pătruns în apartamentul său, de unde au sustras o geantă în care se aflau documente de identitate, cheia autoturismului și suma de 400 de lei, precum și o geantă în care se aflau documente de identitate, carduri bancare și suma de 250 de lei.

În urma investigațiilor derulate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au identificat  un bărbat, de 28 de ani, din municipiul Focșani, bănuit de comiterea celor două infracțiuni de furt calificat. Activitățile derulate de polițiști au condus la recuperarea în proporție de peste 70 %  a prejudiciilor.

În baza probatoriului administrat, ieri, 10 iulie, poliţiştii au reținut pentru 24 de ore bărbatul de 28 de ani, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de furt calificat, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea. În cursul acestei zile, magistrații au emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele bărbatului. Cercetările sunt continuate sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani,  în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză. (IPJ Vrancea)


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu