Tânăr aflat în ocrotirea DGASPC Vrancea, acceptat în programul „Permis pentru viitor”. Alți 3 tineri din structurile DGASPC au obținut permis de conducere prin acest program, în anii anteriori

0
955

Permisul de conducere este greu de obținut pentru mulți tineri, impedimentul fiind de cele mai multe ori costurile ridicate ale cursurilor de la școala de șoferi. Cu susținerea Mol România, programul „Permis pentru viitor” oferă sprijin financiar tinerilor din medii defavorizate pentru acoperirea costurilor școlii de șoferi. Programul, ajuns la cea de-a opta ediție, este organizat de Fundația Pentru Comunitate. În decursul celor șapte ediții anterioare ale acestui program, trei tineri care s-au aflat în ocrotirea DGASPC Vrancea au finalizat cu succes cursurile și examenul, iar un altul tocmai a fost acceptat în acest proiect. Toți acești tineri au acum posibilitatea să-și împlinească visul lor, acela de a avea o slujbă pe măsura aspirațiilor.

Toate demersurile necesare, precum și coordonarea procedurilor de aplicare au fost realizate de colegul nostru, asistentul social principal Manolache Aurel, un specialist implicat, nominalizat la premiul pentru asistentul social al anului la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, care a crezut în șansa acestor tineri și le-a fost mereu alături în încercarea lor de a-și clădi un viitor mai bun. Ceea ce au dovedit aceștia este faptul că putem să ne depășim limitele, să fim în fiecare zi mai buni, iar atunci când ne atingem scopul să fim mândri de ceea ce am realizat. Îi felicităm pe această cale și le dorim ca toate drumurile să fie sigure și de succes! (DGASPC Vrancea)