Tâlhărie în Bahne. Un bărbat a fost lăsat fără o sumă importantă de bani

0

Sâmbătă seara,  în jurul orei 19.00, un echipaj de jandarmi  a fost solicitat în zona Pieţei Bahne din municipiul Focşani, unde o persoană a sesizat faptul că are loc un scandal.

Jandarmii au găsit un bărbat de 45 de ani, din Focșani, care reclama că două persoane, tată şi fiu, l-au deposedat prin violenţă de suma de 1.500 euro şi 4.000 lei şi au fugit de la faţa locului.

„Echipajul de jandarmi a trecut la cercetarea zonei adiacente locului unde s-a petrecut fapta, ulterior pe strada Plantelor au identificat pe numiţii M.V. de 44 ani M.L. de 11 ani, care corespundeau descrierii persoanei vătămate. Aceştia aveau asupra lor suma de bani pe care persoana vătămată susţine că i-ar fi fost sustrasă prin violenţă. În cauză jandarmii au procedat la întocmirea actelor de sesizare ale organelor de urmărire penală, numiţii M.V. şi M.L., fiind susceptibili de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, faptă prezăzută şi sancţionată de art. 233 Cod Penal. Actele de sesizare precum şi banii au fost predate pe bază de proces verbal Poliţiei Municipiului Focşani pentru continuarea verificărilor în cauză”, potrivit Jandarmeriei Vrancea.

recrutare-montatori-mobilier