Tâlhari la drumul mare, prinși azi noapte în Focșani

0
340

Acțiune de amploare a polițiștilor focșăneni pentru prinderea unor tineri suspectați de tâlhărie. În cursul zilei de ieri, la orele prânzului, un tânăr a intrat într-un magazin sătesc din comuna Cîrligele. Vânzătorul, un bărbat de peste 50 de ani, era singur în magazin iar tânărul a acționat rapid. Sub amenințare, vânzătorul i-a dat banii pe care îi avea în casă. Tânărul a ieșit rapid din magazin, s-a urcat într-o mașină și s-a făcut nevăzut. Polițiștii au intrat pe fir și s-au folosit de imaginile înregistrate de camerele de supraveghere instalate de Primăria Cîrligele în mai multe puncte din comună. În felul acesta, suspecții au fost identificați iar polițiștii au început căutările. S-au realizat mai multe filtre iar aproape de miezul nopții suspecții au fost prinși, după o urmărire ca-n filme. Cu ajutorul jandarmilor, polițiștii au blocat mașina suspecților, un autoturism Opel cu numere de Vrancea, în sensul giratoriu de la intersecția străzilor Brăilei și Bucegi din municipiul Focșani. Polițiștii i-au încătușat pe tinerii aflați în mașină și i-au dus la sediu pentru audieri. La această oră, ancheta este în plină desfășurare. Până acum, polițiștii nu au făcut niciun fel de declarații. Așteptăm amănunte și informații oficiale de la IPJ Vrancea, inclusiv imaginile surprinse de camerele de supraveghere.

IPJ Vrancea: Tâlhărie cercetată de polițiști
La data de 4 septembrie a.c., ora 12.25, polițiștii din Cârligele au fost sesizați de administratorul unei societăți comerciale din localitate despre faptul că în jurul orelor 12.05, în timp ce se afla în incinta magazinului, doi tineri tineri, în vârstă de aproximativ 25 ani, l-ar fi amenințat și i-ar fi cerut banii.
Bărbat a refuzat să-i dea banii și între cei trei a avut loc o altercație, în urma căruia unul dintre agresori a reușit să deschidă sertarul cu bani, de unde a luat aproximativ 200 lei, după care a fugit.
La data de 4 septembrie a.c., ora 23.35, polițiștii focșăneni, împreună cu echipajul de jandarmi din cadrul I.J.J. Vrancea, au depistat și blocat în trafic un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din municipiul Focșani.
În urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit faptul că autoturismul este cel folosit la săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. În autoturism se mai aflau doi tineri de 18, respectiv 20 de ani ambii din Focșani.
Cercetările sunt continuate în vederea documentării activității infracționale.