Talent, distracție și multe premii la Festivalul de muzică ”Next Magic Voice”

0
1771
S-a încheiat a-III-a ediție a Festivalului național de muzica pentru copii si tineret „NEXT MAGIC VOICE FESTIVAL”, o ediție plină de surprize și emoții, atât pentru concurenți cât și pentru părinți. Scopul acestei manifestări a fost promovarea artei muzicale și numai, descoperirea și motivarea tinerilor talente, dezvoltarea spiritului de competiție și corectitudine.
Festivalul a avut loc la Grădina Senior Vatră, din Gugesti, si a reunit, în cele două zile de concurs, 18-19 iunie, participanți din multe județe/orase ale țării: Vrancea, Galați, Ialomița, București, Brăila, Constanța, Sibiu, Bacău. Din juriu au făcut parte personalități marcante din lumea cultural-artistica: Claudiu Bulete – compozitor, Andreea Avarvari – AVA-MUSIC CITY, o artistă minunată, care a reușit să strângă milioane de vizualizări la single-ul „I’ve Got No Reason”, cucerind, astfel, piața internațională, si Aurelia Vaida – profesor de canto, cu o vastă experiență artistică și cu rezultate notabile ale copiilor, atât pe plan național cât și pe plan internațional. Să nu uitam de prezentatorii Andreea Bratosin și Mihail Vasilache, care au „preluat” toate emoțiile concurenților, cu fiecare moment artistic, și s-au ocupat de buna desfășurare a concursului.
Prima seară s-a finalizat cu o mică petrecere, când tortul festivalului a fost servit de toti cei prezenti și cu o tombolă pentru copii, unde fiecare, în urma extragerii unui bilet, a obținut un premiu. A doua zi, o altă tombolă plină de surprize, a fost organizată de către reprezentanții Companiei Farmasi, participanții fiind toți cei prezenți, 5 dintre ei reușind să câștige premiile oferite de aceștia. În Gala de premiere, câștigătorul ediției trecute, Alexandru Preda, a susținut un recital alături de Gabriela Cristea, iar AVA a antrenat publicul prezent, creând un adevărat spectacol.
Toți concurenții au primit cadouri surpriză, dulciuri, diplome și trofee. Profesorii au primit trofee și diplomele de excelență, în semn de prețuire pentru activitatea acestora în domeniul cultural-artistic. Printre câștigători amintim: Trofeul Pitic-Radu Elena, Vrancea; Trofeul Junior- Gavrilă Alexandra Galati; Trofeul Adolescent- Pătrașcu Irina, Buzău; Trofeul Secțiunii Interpretare-Porumboiu Roberta, Buzău; Trofeul „IN memoriam”-Tufănoiu Bianca, Vrancea; Trofeul „Show”-Țimbău Valeria Karina, Vrancea. Marele Premiu, oferit de doamna Doina Amoddio, un sejur la Villa Toscana din Costinesti, a fost câștigat de către Ștefania Cioară, din Vrancea. (Diana Bratosin, organizator)

Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a>

</div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentVom avea spectacole de Zilele Focșaniului? Ateneul Popular vrea să aducă doi Dj
Articolul următorCursă de mountain bike, la Soveja