Surpriză la Ministerul Finanțelor Publice: numele focșăneanului Alexandru Nazare, vehiculat pentru preluarea acestui portofoliu

0
542

Negocierile interne din PNL pentru stabilirea miniștrilor ce vor face parte din cabinetul Cîțu sunt departe de a se fi încheiat. Câteva ministere sunt în centrul acestor discuții aprinse dintre membrii conducerii PNL și se așteaptă ca până la noapte să se definitiveze lista propunerilor de miniștri PNL. Pentru ocuparea fotoliului de ministru al Finanțelor Publice a intrat în competiție și Alexandru Nazare. Numele acestuia a început să fie vehiculat marți seară, după desemnarea oficială a lui Florin Cîțu drept prim-ministru.

Alexandru Nazare are 40 de ani și este senator PNL de Prahova. El și-a petrecut copilăria și adolescența la Focșani, fiind absolvent al Colegiului Național ”Al. I. Cuza”. Alexandru Nazare are, deja, o bogată experiență politică și administrativă: a fost ministru al Transporturilor în Guvernul Ungureanu, a fost secretar de stat în Ministerul Finanțelor Publice și în Ministerul Transporturilor, a fost consilier guvernamental, deputat și europarlamentar.