Supărat că a pierdut la jocuri de noroc, un focșănean a distrus 5 aparate de joc. Acum se află în arest preventiv

0
4001

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Focșani au identificat și reținut, pentru 24 de ore, un bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunilor de distrugere și lovire. Conform probatoriului administrat, la data de 19 ianuarie a.c., cel în cauză, un bărbat de 34 de ani, din Focșani, în timp ce se afla într-o sală de jocuri de noroc din municipiu,
după ce a pierdut sume modice de bani, ar fi lovit în repetate rânduri cinci aparate de joc, distrugându-le.

Totodată, la data de 01 martie a.c., bărbatul a spart luneta unui autoturism care se afla pe strada Bicaz din municipiul Focșani și a lovit conducătorul auto, un bărbat de 36 ani. Valoarea totală prejudiciului a fost estimată la suma de 22.000 lei.

Ieri, 3 martie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale l-au reținut pentru o perioadă de 24 ore. La aceeasi dată, cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani cu propuneri legale, iar Judecătoria Focșani a dispus față de acesta măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile. Cercetările sunt continuate în vederea administrării întregului probatoriu. (IPJ Vrancea)