Sotirex a reluat asfaltarea pe strada „Unirea Principatelor” cu utilajele firmei Roman Impex

0
434

Prezentarea de către Vrancea 24 a situației străzii Unirea Principatelor, unde constructorul nu a mai lucrat de mai bine de o lună, anunțând municipalitatea că dorește sistarea lucrărilor din cauza frigului, pare să nu fi căzut prea bine edililor orașului. unirea-principatelor-10Așa că astăzi, probabil programat specia, în ultima zi de campanie electorală, muncitorii firmei Sotirex și-au făcut din nou apariția pe șantier, pentru asfaltarea celei de a doua benzi de circulație rămasă restantă. Firma Sotirex aparține iubitei fostului deputat PSD de Vrancea, Victor Roman, deputat care în trecut ne-a spus că nu are nicio legătură de afaceri cu această societate. Astăzi, utilaje ale firmei Roman Impex lucrau de zor pe strada Unirea Principatelor.

„Astăzi finalizăm asfaltarea unui segment de stradă de pe Unirea Principatelor, urmând ca la începutul anului viitor această lucrare să fie terminată în totalitate”, a scris pe Facebook primarul Cristi Misăilă.

Cei care locuiesc în zonă se plâng că lucrările nu sunt de cea mai bună calitate, unul dintre ei, Gheorghe Holbea, arătându-ne o filmare dintr-o zi ploioasă, când toată apa de pe asfaltul proaspăt turnat i-a intrat în curte.

„Din timpul lucrărilor le-am zis să ridice bordura, că o să am probleme. M-au tratat cu sictir și când s-a întâmplat să plouă mai mult am avut inundații în curte. Am măsurat și diferența de nivel este mai mare de zece centimetri”, ne-a spus Gheorghe Holbea, proprietar de locuință pe această stradă.

Părerea acestuia ne-a fost împărtășită și de alți locuitori, din zonă.

unirea-princ

 Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentPreședintele României, Klaus Iohannis: mergeți la vot!
Articolul următorNu luați carne de porc fără analizele de trichină!