sâmbătă, iulie 13, 2024
AcasăActualitateȘoferul din Vrancea care a provocat accidentul din Buzău, cercetat penal

Șoferul din Vrancea care a provocat accidentul din Buzău, cercetat penal

Trei tineri sportivi decedați pe loc, 10 persoane rănite dintre care 5 transportate la spitale din București, în stare gravă și foarte gravă. Acesta este bilanțul accidentului de duminică noapte, pe drumul european 85, la ieșirea din Rîmnicu Sărat. Un camion cu remorcă, înmatriculat în Vrancea, transporta cherestea în Portul Constanța. Microbuzul era tras pe dreapta, din cauza unor defecțiuni tehnice. Șoferul camionului l-a văzut prea târziu și nu a l-a putut ocoli, astfel că l-a acroșat și i-a strivit partea din spate cu greutatea încărcăturii.
Șoferul are 49 de ani, este din comuna Paltin și lucrează la o firmă de exploatare și prelucrare a lemnului din aceeași comună ce aparține omului de afaceri Marcel Harabagiu. Când a coborât din cabină și a văzut dezastrul pe care l-a provocat, șoferul a leșinat. Și el a fost transportat la spitalul din Rîmnicu Sărat. Acolo au ajuns, azi noapte, băieții lui care l-au luat, apoi, acasă.
Polițiștii au demarat cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere și vătămare corporală din culpă. De asemenea, se fac verificări pentru a se stabili dacă șoferul microbuzului staționat, plin cu handbaliștii și staff-ul tehnic al echipei CSU Tîrgoviște, semnalizase corespunzător perimetrul unde oprise.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu