Șoferul care a omorât-o pe tânăra de 17 ani la Vizantea Livezi a fost arestat

0
349

Magistrații de la Judecătoria Panciu au decis astăzi arestarea lui Marius Doboș, din Vizantea Livezi, șoferul fără permis de conducere, care în seara de 1 august a căzut cu mașina pe care o conducea într-o râpă și a ucis-o pe fata care se afal în dreapta sa. Marius Doboș fusese miercuri reținut pentru 24 de ore, iar astăzi a primit mandat de arest, pe care, din informațiile noastre, îl va contesta.

Reamintim că Daniela Mititelu, din Galaţi, a murit luni seara într-un grav accident de circulaţie în comuna Vizantea Livezi. Tânăra, împreună cu o altă fată de 20 de ani, s-au urcat în maşina unui bărbat în vârstă de 28 de ani, din comuna Vizantea Livezi, bărbat care nu avea permis de conducere.
La un moment dat, şoferul de ocazie a pierdut controlul volantul şi autoturismul BMW pe care îl conducea a căzut într-o râpă.

Medicii veniţi la faţa locului au rescucitat-o minute în şir pe fata din Galaţi, dar inima ei a cedat într-un final. Cealaltă tânără s-a ales cu răni grave.

Şoferul vinovat de producerea accidentului a scăpat ieftin, doar cu răni uşoare, dar va răspunde penal pentru uciderea fetei care se afla în dreapta sa.

FOTO: Facebook Daniela Mititelu