Șoferi prinși fără permis. Unul dintre ei a prezentat un document fals

0
1461

Sâmbătă, 25 februarie, ora 16:40, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Garoafa au depistat în trafic, în comuna Garoafa, un autoturism condus de un bărbat, de 33 ani, din localitate, care a prezentat un permis de conducere aparent eliberat de autoritățile din Marea Britanie. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că permisul de conducere era fals, iar conducătorul auto nu era posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Având în vedere aceste aspecte, în cauză s-a întocmit dosar penal pentru sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

Tot sâmbătă, 25 februarie a.c., ora 20:45, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Nănești au depistat în trafic, pe Drumul Național 23 B, în comuna Ciorăști, un autoturism condus de un bărbat, de 52 ani, din comuna Ciorăști, iar în urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că acesta nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie auto. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere. (IPJ Vrancea)