Șoferi prinși beți la volan, dis de dimineață

0
882
Politia rutiera

La data de 8 februarie a.c., ora 07.30, polițiștii Biroului Rutier Focșani au oprit pentru control o autoutilitară condusă de un bărbat de 56 de ani, din orașul Odobești. În urma testării cu aparatul alcooltest, aparatul a indicat o concentrație de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 8 februarie a.c., 08.35, un polițiștii rutieri au depistat un bărbat de 35 de ani, din municipiul Bacău, județul Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe DN2-E85, în localitatea Haret, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, rezultat 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 8 februarie a.c., ora 06.20, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Adjud au depistat în trafic un bărbat de 60 de ani, din comuna Tănăsoaia, în timp ce conducea un autoturism pe DC 8, având o alcoolemie de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 9 februarie a.c., ora 08.00, polițiștii din Tulnici au depistat în trafic un bărbat de 35 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație alcoolică de 1.16 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal. (IPJ Vrancea)