Șoferi prinși băuți la volan

0
54

La data de 26 decembrie a.c., ora 05.13, polițiștii Serviciului Rutier Vrancea au depistat un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din județul Brăila, în timp ce conducea un autoturism pe B-dul București, din municipiul Focșani, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 0,51 mg/l, alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 26 decembrie a.c., în jurul orei 14.29, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Tulnici au depistat pe DJ 205L-Negrilești un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din comuna Negrilești, care conducea un autoturism, având o alcoolemie de 0,91mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 26 decembrie a.c., ora 23.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Golești, fiind sub influența alcoolului, cu o concentrație de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat și fără să posede permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Sursa: IPJ Vrancea