Șoferi fără permis s-au ales cu dosare penale

0
116

La data de 6 iunie a.c., ora 08.30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Panciu au depistat un bărbat, de 53 de ani, din județul Galați, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule a cărui masă totală maximă autorizată era de 4510 kg. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul nu deținea permis de conducere corespunzător categoriei din care făcea parte vehiculul. Pe numele celui în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv”.

La data de 4 iunie a.c., ora 14.32, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Odobești au depistat pe DN 2 M, pe raza orașului Odobești, un bărbat, de 36 de ani, din județul Timiș, în timp ce conducea un autoturism, fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 6 iunie a.c., ora 18.45, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat, de 30 de ani, din comuna Vînători, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din satul Jorăști. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 6 iunie a.c., ora 10.15, polițiștii Secției 8 Politie Rurală Tulnici au depistat în flagrant un bărbat, de 50 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2D Tulnici, deși avea dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal în care continuă cercetările față de persoana depistată, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată. (IPJ Vrancea)