marți, iulie 23, 2024
AcasăStiri InterneȘoferi depistați băuți pe drumurile din județ, la sfârșitul săptămânii

Șoferi depistați băuți pe drumurile din județ, la sfârșitul săptămânii

La data de 15.07.2023, ora 16.03, polițiștii Serviciului Rutier au depistat în trafic, pe DN2 E85, în municipiul Focșani, o autoutilitară, condusă de un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din județul Vaslui, iar în urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 15.07.2023, ora 16.01, polițiștii focșăneni au depistat în trafic, pe DJ 204 D, în municipiul Focșani, un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 29 de ani, iar în urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 16.07.2023, în jurul orei 21.40, polițiștii Secției de Poliție Rurală Gugești au depistat un bărbat, în vârstă de 29 de ani, în timp ce conducea pe DN 2N, pe raza comunei Dumitrești, un autoturism, având o alcoolemie de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. (IPJ Vrancea)


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu