Șoferi băuți sau sub influența drogurilor, depistați pe drumurile din județ

0
522

Sâmbătă, 12 august, ora 14:20, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Panciu au fost sesizați, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că,un bărbat conduce un autoturism în localitate, aflându-se sub influența drogurilor. Un echipaj de poliție a identificat în trafic autoturismul, la volanul căruia se afla un tânăr, de 23 de ani, din comuna Străoane. Rezultatul testului preliminar efectuat a fost pozitiv pentru consumul  de THC (cannabis), fiindu-i recoltate mostre biologice. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Duminică, 13 august, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Adjud au depistat un bărbat de 52 de ani, din Corbița, sub influența alcoolului, la volanul unui autoturism. Rezultatul indicat de aparatul etilotest a fost de 1,22 mg/l alcool pur în aerul respirat. În cauză a fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Duminică, 13 august, ora 18.30, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Odobești au depistat la volanul unui autoturism care circula în localitatea Mera, un bărbat, de 32 de ani, din municipiul Bacău, aparatul etilotest indicând un rezultat de 0,91 mg/l în aerul pur expirat. Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat. În cauză a fost întocmit dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Tot duminică, 13 august,  pe Drumul Național 2R, în comuna Jitia, în jurul orei 22.30, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugești au depistat un bărbat, de 32 de ani, din comuna Gugești, în timp ce conducea un autoturism, deși se afla sub influența alcoolului. Aparatul etilotest a indicat rezultatul de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal privind infracțiunea de conducere a  unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. (IPJ Vrancea)