Șoferi băuți în minivacanța de 1 Mai

0
101

La data de 29 aprilie a.c., în jurul orei 5.20, pe DJ 205L Tulnici – Coza, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Tulnici, au depistat un bărbat, de 30 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a refuzat recoltarea mostrelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

La data de 29 aprilie a.c., în jurul orei 16.15, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Tulnici au depistat în trafic, pe DJ 205L Păulești, un bărbat, de 30 de ani, din comuna Vrâncioaia, în timp ce conducea un autoturism, sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost  întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La data de  29 aprilie a.c., ora 20.24, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Nănești au depistat pe raza comunei Răstoaca un bărbat, de 26 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, sub influența alcoolului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de  0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal în care efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

La data de 30 aprilie a.c., ora 03.35, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală 3 Vidra au depistat pe raza localității Nistorești, pe DJ 205M, un bărbat, de 26 de ani, în timp ce conducea un autoturism. Întrucât emana halenă alcoolică polițiștii i-au solicitat efectuarea unei testări în vederea stabilirii alcoolemiei însă conducătorul auto a refuzat. De asemenea, bărbatul a refuzat prelevarea mostrelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

La data de 1 mai a.c., în jurul orei 19.00, pe DJ 119C, pe raza comunei Ruginești, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Păunești au depistat un bărbat, de 36 de ani, în timp ce conducea un autoturism, sub influența alcoolului. Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentrație de 0,58 mg/L alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Sursa: IPJ Vrancea