Sloturile de la NetEnt cu cel mai mare RTP!

0
240

Știi care sunt cele mai interesante sloturi și care îți pot umple buzunarele de bani în doar câteva minute? Acele sloturi care sunt fabricate și programate suficient de bine încât să poată să ofere câștiguri. Din fericire, știm câteva nume de sloturi pe care le poți juca deoarece au cele mai mari valori de RTP din portofoliul celor de la NetEnt. În rândurile de mai jos vom descrie câteva dintre aceste sloturi și îți vom spune de ce este important să te uiți mereu după un RTP mare.

Blood Suckers

Blood Suckers este primul slot pe care ți-l vom descrie și despre care vom spune tot ceea ce știm deoarece NetEnt nu este un dezvoltator de linie inferioară. Dacă vrei să știi cum sa faci bani în timp ce rotești cei mai cool tamburi și cele mai mișto linii de plată de pe cele mai colorate ecrane de joc pe care le-ai văzut vreodată, trebuie să ții cont de ceea ce îți vom explica în acest articol. Astăzi nu ne vom concentra pe cât de frumoase sunt jocurile și nici pe cât de multe funcții speciale îți oferă aceste sloturi. Astăzi vom vorbi despre ce înseamnă RTP și de ce Blood Suckers este o recomandare potrivită.

În primul rând, vom spune de la început că Blood Suckers are un RTP de 98.00%. Pentru a interpreta corect această valoare de 98%, trebuie să înțelegem ce înseamna Return to Player. Practic, acesta este procentul calculat și programat din fabrică al slotului care îți spune câți bani se vor întoarce la tine pe termen lung din câștigurile slotului. Totuși, acești 98% pot să provină de la alți 100 de jucători, iar câștigul să se adune în balanța ta de jucător. Dar revenind și la slot, Blood Suckers are un potențial uriaș de a-ți oferi ceea ce aștepți de foarte mult timp, o sesiune de câștiguri.

Există mai multe variante ale acestui joc, iar dacă vrei să vezi și continuarea, vei putea să te joci Blood Suckers II. Recomandarea noastră ar fi să joci în continuare prima variantă deoarece RTP-ul cel mai mare se află aici și se pare că nici funcțiile bonus nu sunt mai bune decât în primul Blood Suckers. Dacă îți mai plac și sloturile cu vampiri cu tematici mai întunecate, ai rețeta perfectă pentru o sesiune de rotiri de succes.

King of Chicago

King of Chicago este un slot special pe care îl recomandăm celor care au nevoie de puțină schimbare în stilul lor de joc. Este ca atunci când te-ai plictisit să mergi mereu la aceeași sală de fitness și vrei în continuare să faci sport, dar vrei să schimbi puțin contextul pentru a avea o senzație nouă de start fresh. King of Chicago este cam același lucru. Un slot care îți va respecta dorințele de joc, dar care este puțin schimbate deoarece ecranul de joc nu este tocmai unul obișnuit. Pe tamburi nu vei vedea simboluri ci mai degrabă o serie de cărți de joc. King of Chicago este un joc realizat din combinația dintre un slot clasic și jocul de Poker. RTP-ul este destul de mare pentru a avea suficientă încredere în slot. Te vei putea bucura de un procent de returnare de 97.80%. Nu avem foarte frecvent ocazia de a ne întâlni cu un slot care să iasă din sfera obișnuitului și să continue să ofere șanse mari și foarte mari de câștig. Partea și mai interesantă este că pentru a realiza linii câștigătoare, va fi nevoie să creezi mâini de Poker, lucru care îi face pe cei care apreciază acest joc de Poker să fie și mai încântați de acest slot.

Zombies

Care este cel mai interesant mod de joc pe care l-ai încercat vreodată în cazino? Sloturile sunt jocuri simple, iar asta le face să fie foarte apreciate de publicul larg. Dar ce se întâmplă când iei trei ingrediente principale și le combini într-un amestec de succes? NetEnt a reușit să facă acest lucru și iată care sunt cele trei elemente care au realizat rețeta perfectă: În primul rând avem un joc de slot cu tot felul de funcții bonus și posibilități de câștig. Apoi avem un RTP de 97.20%, iar pentru a face totul mai distractiv, NetEnt a setat tematica jocului la una de Zombies.

Pentru a profita la maxim de ceea ce are acest slot de oferit, vei putea să vânezi pe tamburi simbolurile de Scatter care îți aduc minim 5 rotiri gratuite, iar în timpul acestor rotiri, vei vedea cum zombie înfricoșători îți aduc monede și credite în plus pentru a suplimenta premiul mare pe care l-ai acumulat. Câștigurile pe care le vei acumula de-a lungul funcției bonus vor fi și ele multiplicate, lucru care nu va crea decât foarte mult momentum, și astfel, vei fi unul dintre câștigătorii unui premiu foarte mare. Să mai spunem și că Zombies are o funcție care aterizează simboluri Wild pe tamburi?

Concluzie

Cele mai tari sloturi de la acești producători au început cursa pentru cele mai de sus locuri în clasamentul jucătorilor. Fiecare dintre noi apreciază aceste jocuri în mod diferit, dar este imposibil să nu îți placă un slot cu RTP uriaș!Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!