Senatorul PNL Vrancea Raluca Ioan a votat Guvernul Ciucă

0
296
Nicolae-Ionel CIUCĂ, senator liberal, este de astăzi primul ministru al României la propunerea PNL, într-un guvern de coaliție care îi include pe social democrați, UDMR și Grupul minorităților naționale. Ca membru al organizației PNL Vrancea, alături de membrii PNL, susținătorii și alegătorii noștri, preferam o guvernare alături de USR și UDMR, cu un program de centru-dreapta. Acest lucru nu a mai fost posibil.
Am votat astăzi guvernul Ciucă, condus de un coleg senator, membru al Partidului Național Liberal. Nu este un moment confortabil însă politica este despre rezultate iar peste 3 ani membrii PNL, susținătorii și alegătorii noștri ne vor întreba care au fost contribuțiile PNL la:
– limitarea efectelor pandemiei COVID-19;
– relansarea economică și sprijinirea firmelor românești;
– reforma sectoarelor sanitar și educațional;
– investițiile în infrastructura rutieră și de sănătate;
– susținerea familiei și a sănătății, creșterea veniturilor;
– rezolvarea problemelor aduse de criza energetică.
Eu cred că PNL poate avea o contribuție corectă și profesionistă la gestionarea problemelor țării și la rezolvarea acestora.
Vă reamintesc că primul ministru Nicolae-Ionel CIUCĂ a îndeplinit, în remarcabila sa carieră militară, următoarele funcții în județul Vrancea:
– februarie 2009 – ianuarie 2011 – comandant al Brigăzii 282 Infanterie Mecanizată „Unirea Principatelor” Focşani;
– martie 2007 – februarie 2009 – locţiitor al comandantului Brigăzii 282 Infanterie Mecanizată „Unirea Principatelor” Focşani. (Raluca Ioan, senator PNL Vrancea)