Se reia organizarea concursului pentru ocuparea postului de manager al Ateneului Popular ”Mr. Gh. Pastia”

0
871

Primăria Focșani a anunțat că organizează, din nou, concurs pentru ocuparea portului de manager al Ateneului Popular ”Mr. Gh. Pastia”. Doritorii sunt așteptați să depună proiectele de management și dosarele de concurs până pe data de 18 iulie. Pe 19/20 iulie va fi selecția dosarelor, iar în 19/20 iulie se vor analiza proiectele de management. Apoi, între 5 și 10 august, se vor susține proiectele de management selectate în fața unei comisii de concurs. Potrivit anunțului postat de Primăria Focșani, proiectul de management va fi întocmit cu respectarea prevederilor art. 13 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 189/2008 privind managementul instituţiilor publice de cultură, cu modificările şi completările ulterioare, respectiv, fără a avea semnături şi fără a conţine indicii privind identitatea autorului (fără a se menționa numele și/sau prenumele persoanei care a întocmit proiectul în cadrul textului pe format hârtie sau electronic, pe suportul CD / DVD sau în proprietățile fișierului electronic). Proiectul este limitat la un număr de 40 pagini (format: A4, marginile paginii: stânga: 2 cm, dreapta 2 cm, sus: 1,25 cm, jos: 1,25 cm, spaţierea între rânduri: 6 puncte înainte de rând și 6 puncte după rând, alinierea textului: justified, font: Times New Roman, cu dimensiunea de 12 puncte pentru textul de bază şi dimensiunea de 14 puncte pentru titluri, utilizând obligatoriu diacriticele specifice limbii române, numerotare pagini: în josul paginii, numărul paginilor centrat) + anexe. Proiectul de management, întocmit în baza legii române, cu respectarea prevederilor din actele normative indicate în bibliografie, trebuie să conțină soluții concrete în vederea funcționării și dezvoltării instituției pentru care se organizează concursul de proiecte de management, în perioada 2022-2025, pe baza sarcinilor formulate de autoritate. În întocmirea proiectului se cere utilizarea termenilor în înțelesul definițiilor prevăzute la art. 2 din Ordonanța de Urgență nr. 189/2008, cu modificările și completările ulterioare. Proiectele de management vor fi depuse în plic sigilat, listat și electronic în format PDF pe CD/DVD, fără a fi legate, îndosariate, copertate, fără cuprins sau alte mențiuni decât cele din caietul de obiective.

Printre condițiile specifice de participare la concurs se numără: studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul fundamental – Științe umaniste și arte; experiență în specialitatea studiilor de minimum 3 ani; experienţă în domeniul activității manageriale de minimum 1 an sau specializări în domeniul managementului. Mai multe detalii despre acest concurs se găsesc pe site-ul Primăriei Focșani.

Organizarea concursului pentru ocuparea postului de manager al Ateneului Popular Focșani a picat în derizoriu din cauză că, de câțiva ani, nu se găsește o persoană care să fie stabilizată pe post. Mai exact, nu se găsește niciun câștigător, niciun candidat potrivit pentru acest post. Se prelungește, la infinit, o situație de provizorat, în al cui avantaj putem doar specula. Ne putem gândi la faptul că cineva își dorește perpetuarea acestei situații incerte în privința managementului Ateneului Popular. Astfel, decizia în ceea ce privește activitatea instituției este controlată direct de oamenii primarului Cristi Misăilă.


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentISU Vrancea angajează 16 șoferi la Detașamentele Focșani, Adjud și Vidra
Articolul următorActivitate preventivă a poliției pe linia consumului de droguri