Se fac înscrieri la ”Vrancea Montană Run”, primul concurs de alergare montană în Munții Vrancei

0
710

Asociația Vrancea Montană vă invită la primul eveniment de alergare montană organizat în Munții Vrancei, cu sprijinul Consiliului Județean Vrancea. Concursul se va desfășura în data de 18 septembrie 2022 și va aduna la start, în localitatea Păulești, peste 150 de concurenți, mulți aparținători, organizatori și persoane publice, și va cuprinde probele de Cros (10km) și Semimaraton (21km).

În ultimii ani a crescut considerabil numărul alegătorilor pe care îi întâlnim zilnic prin parcuri și pe bulevarde, indiferent de vreme și de momentul zilei. Oamenii au devenit conștienți de necesitatea și de beneficiile mișcării, în condițiile în care activitățile zilnice sunt tot mai sedentare, iar alergarea este cea mai la îndemână formă de mișcare. O motivație în plus pentru cei care s-au apucat de acest sport o constituie și competițiile de alergare, care au ajuns să adune la start sute sau chiar mii de participanți.

Noi, cei din echipa Asociației Vrancea Montană, iubim alergarea, suntem îndrăgostiți de fiecare potecă din Munții Vrancei și am simțit dorința de a aduce acasă atmosfera vibrantă creată de sutele de alergători, susținători și organizatori adunați laolaltă. Vom completa, astfel, lanțul carpatic al competițiilor de alergare montană, cu o competiție în județul Vrancea, pentru că alergarea montană știe și poate să spună povestea Țării Vrancei, cinstind trecutul și oferind o șansă în plus prezentului și viitorului.

Fie că ești alergător experimentat sau doar începător, intră pe site-ul competiției http://vranceamontanarun.ro, acceptă provocarea și vino să alergi cu noi cursa care ți se potrivește! E timpul să cunoști frumusețea sălbatică a Munților Vrancei, să lași muntele să-ți prezinte filmul tău, în regia lui, din care să ieși cu o treaptă mai aproape de cine poți fi. Îți promitem o experiență de neuitat, un set de amintiri prețioase, ocazia de socializare sau de exteriorizare, o distracție pe cinste. (Asociația Vrancea Montană)


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentFOTO Polițiștii le-au oferit preșcolarilor lecția siguranței în cadrul atelierelor de vară „șotron”
Articolul următorCu mașina, pe ulițele satului, fără permis de conducere