marți, iulie 23, 2024
AcasăSocietateSe fac înscrieri la Festivalul Național de Muzică pentru Copii și Tineret...

Se fac înscrieri la Festivalul Național de Muzică pentru Copii și Tineret ”Stele de gheață” 2023

Ediția a patra a Festivalului Național de Muzică pentru Copii și Tineret ”Stele de gheață” va avea loc pe 9 decembrie, la Ateneul Popular din Focșani. Sunt așteptați să se înscrie copii și tineri talentați din toată țara, de la palate și cluburi ale copiilor, grădinițe, școli, licee, asociații culturale și școli private, precum și tineri cu dizabilităţi. Festivalul se desfășoară pe secțiuni și pe grupe de vârstă. ”Am dori, astfel, să încurajăm tinerele talente și să oferim șansa de performanță, să stimulăm activitatea artistică, să promovăm noi melodii și oportunități de interpretare a diverselor stiluri muzicale: muzică ușoară (pop, jazz, etno, musical, etc.), muzică tradițională cu tematică de iarnă sau tradițională – colind, obiceiuri și datini de sărbători.”, a precizat Diana Bratosin, organizatoarea evenimentului.

Se vor acorda mai multe premii: marele trofeu al festivalului, premiul I, II, III, mențiuni pentru fiecare categorie de vârstă, precum și premii speciale.

”Important: Concurenţii care din diverse motive, justificate, nu pot participa fizic la concurs, vor trimite o filmare ȋn format mp4, cu interpretare live, care va fi publicată pe pagina https://www.facebook.com/Bratosin-Events-2243160646003572/ şi vor fi jurizaţi online. Premiile obţinute vor fi trimise acestora, ulterior, prin curierat. Concurentii vor completa formularul de ȋnscriere accesȃnd linkul următor: https://www.bratosinevents.ro/formular-festivaluri/ şi apoi vor trimite până la data de 01.12.2023, cele sus-menţionate(copie CN/ CI, copie chitanţă, pozitiv/negativ)”, au anunțat organizatorii. Mai multe detalii despre acest festival, pe site-ul Bratosin Events.


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu