S-au urcat la volan după ce au consumat băuturi alcoolice

0
884

La data de 25 martie a.c., ora 14.49, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au depistat un bărbat, de 54 de ani, din comuna Câmpineanca, în timp ce conducea un autoturism în municipiul Focșani, deși se afla sub influența alcoolului. Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sâmbătă, 26 martie a.c., ora 07.55, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud au identificat un bărbat, de 26 de ani, din localitate,  la volanul unui autoturism, iar aparatul etilotest a indicat în urma testării un rezultat de 0,76 mg/l.

Ieri, 27 martie a.c., polițiștii focșăneni au depistat un bărbat, de 53 de ani, din comuna Vidra, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Unirii, din municipiul Focșani. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauze au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. (IPJ Vrancea)


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a>

</div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentCoronavirus, ora 13.00: cazuri noi puține, decese puține/ La ATI sunt, însă, 400 de pacienți
Articolul următorGospodărie mistuită de flăcări la Negrilești/ O femeie a suferit atac de panică