S-au răsturnat cu mașina și au fugit. Apoi s-au dus la spital, unde s-a descoperit că șoferul era băut

0
527

La data de 29 ianuarie a.c., ora 23.35, un bărbat de 38 de ani, din comuna Tîmboești, a condus o autoutilitară pe DC 175, în localitatea Tîmboești, iar într-o curbă ușoară la dreapta a pierdut controlul asupra direcției de mers, a intrat în șanțul din partea dreapta a direcției sale de deplasare, după care s-a răsturnat. Atât conducătorul auto cât și cei doi pasageri au părăsit locul faptei, autotutilitara rămânând în poziție inițială.

Ulterior, aceștia s-au prezentat la Spitalul „Sf. Pantelimon” Focșani, unde conducătorul auto a declarat că ar fi căzut dintr-un atelaj hipo. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0.44 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Din verificările efectuate de polițiști, în momentul producerii accidentului, în autoutilitară se mai aflau doi bărbați, din comuna Tîmboești, care au fost de asemenea testați alcoolscop, rezultatele fiind de 0.03 mg/l alcool pur în aerul expirat, respectiv 0.00 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma producerii evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a conducătorului.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducere auto fără permis de conducere, conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe și părăsirea locului faptei. (IPJ Vrancea)