marți, iulie 23, 2024
AcasăActualitateVIDEO Accidentul care a distrus două familii a determinat montarea de limitatoare...

VIDEO Accidentul care a distrus două familii a determinat montarea de limitatoare pe E85

Accidentul mortal de duminică, 6 decembrie, se înscrie într-o serie neagră de evenimente rutiere petrecute pe drumul european 85. Conform statisticilor polițiștilor vrânceni, numai în ultimii 5 ani au avut loc 28 de accidente grave pe tronsonul de 7 km dintre Focșani și Garoafa. Acestea s-au soldat cu 12 morți, 29 de răniți grav și 26 de răniți ușor.
La acestea putem adăuga alte zeci de tamponări și accidente ușoare. Astfel că polițiștii au solicitat Secției Drumuri Naționale Focșani să monteze indicatoare de limitare a vitezei, de la 100 la 80 de km/h, între Focșani și Garoafa.
”În aceste condiții, pe tronsonul menționat se instaurează o limitare a vitezei de 80 de km/h iar administratorul drumului montează indicatoarele și panourile de avertizare. În plus, noi vom derula, în continuare, acțiuni de patrulare cu radarul”, ne-a declarat subcomisarul Cătălin Manea de la Serviciul Poliției Rutiere Vrancea.
Astăzi după amiază drumarii au montat două panouri de avertizare ”pericol de accidente”, cu limitare de viteză la 80 de km/h și punct negru, la ieșirile din Focșani și, respectiv, din Garoafa. Totodată, angajații Secției Drumuri Naționale au mai montat două indicatoare intermediare pe drumul european 85 cu limitare de viteză și punct negru.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu