S-au ales cu dosare penale pentru că vindeau materiale pirotehnice interzise de lege

0
491

La data de 30.12.2019, ora 09.40, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud, în timp ce executau serviciul de patrulare pe raza municipiului Adjud, au observat o persoană care oferea spre vânzare materiale pirotehnice. În urma legitimării și a controlului corporal s-a stabilit că femeia, în vârstă de 50 de ani, din municipiul Adjud, oferea spre vânzare două cutii din categoria F2 și o cutie din categoria F3, toate interzise la comercializare. Materialele pirotehnice identificate au fost ridicate în vederea confiscării. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 30.12.2019, ora 12.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud, în timp ce executau serviciul de patrulare pe raza municipiului Adjud, au observat un bărbat care avea un comportament suspect. În urma legitimării și a controlului corporal s-a stabilit faptul că bărbatul, în vârstă de 40 de ani, din județul Bacău, deținea asupra sa materiale pirotehnice (o cutie din categoria F3), interzise la comercializare. Materialele pirotehnice identificate au fost ridicate în vederea confiscării. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 30.12.2019, ora 15.00, în urma activităților specifice desfășurate, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au depistat în parcarea unui hipermarket din municipiul Focșani un tânăr, în vârstă de 23 de ani, care deținea mai multe articole pirotehnice, din categoria F2 și F3, interzise de lege. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 30.12.2019, ora 15.30, în urma activităților specifice desfășurate, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au depistat pe raza municipiului Focșani un  bărbat, în vârstă de 44 de ani, care deținea mai multe articole pirotehnice, din categoria F2 și F3, interzise de lege. În cauză a fost întocmit dosar penal. (IPJ Vrancea)