S-a reluat, oficial, vaccinarea persoanelor civile la Casa Armatei din Focșani

0
233
În cadrul centrului pentru vaccinare împotriva COVID-19 al Spitalului Militar de Urgență „Dr. Alexandru Popescu” Focșani, dislocat la Cercului Militar Focșani, funcționează fluxuri destinate populației civile astfel:
– Începând de astăzi sunt trei fluxuri de vaccinare cu produsele Pfizer/Moderna, în regim de 18 persoane/zi/flux de vaccinare, de luni până vineri;
– Tot de astăzi va funcționa un flux de vaccinare cu produsul AstraZeneca, în regim de 20 persoane/zi, de luni până vineri. Listele de așteptare pentru fluxul de vaccinare cu AstraZeneca s-au deschis începând cu data de 01.04.2021. Programările se fac pe Platforma națională de programare pentru vaccinare împotriva COVID-19. Totodată, continuă și activitatea de vaccinare a personalului propriu în conformitate cu instrucțiunile emise de către Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) și a Strategiei naționale de vaccinare împotriva COVID-19. (text și foto: Plt.maj. Galiță Adrian)